Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Füzesabony Fény város

 

fuzesabony-cimer..jpg

 

2011.11.11.

Angyalok vagyunk fizikai testben élünk.
Szeretet fényünk a lelkünk, fényünk rezgésével áramlik a lelkünk. Lelkünk a fényünk a szeretetünk így együtt egy nagyegységben élünk. Ahol minden tiszta és fény, egyszer fény ország is teremt meg ahol élünk még.

Szép Magyar és nemes, teremtsen benne a lélek fényvárosokat, fénykerteket.
Bevezető. Bíró Mónika Fénytánczos-tól.

2011.11.11én Füzesabonyban Angyal Tánc estet szerveztem és e szép napon, megalapítottuk Füzesabony Fényvárost. Imával megáldottuk, ön-magunk, országunk, városunk. Tánczal ünnepeltük Fény városunk. Isten áldását kértük a népünkre, a földre. Ébredjen mindig mindenki szeretetre. Élni istennel együtt lehet, mely szellem szikra szeretett szívvel feltöltve élni enged. Vezessen, hát isten szeretete áldja földi létünket egész-s-ég-gel, örömmel, bőséggel az élet.
Élet IGEN_lés legyen, a földön mindenki boldog legyen.
Az alapító csoportnevében kívánom, mindenhol fény város legyen. Szent korona égi tana vezesse a magyar népet. Tiszta szellem áldja a földi létünket. Evvel a pár sorral immár kijeletem az alapitó tagok nevében (Bíró Mónika vezető, Jelen lévő többi tag: T. Anna, Sz zsolt, Z-né Ági,
B Mariann szeretetelés összefogással váltjuk valóra BOLDOGASSZONY kérését, mely áldás.
Legyen a földön sok fényváros, mely egy fény országot alkot. Minden nap imával,minden hónap 8-án csoportban imádkozunk és teszünk cselekedettel érte. Teremtő akaratára Szent korona törvény készül Füzesabonynak és járásainak. Igy a település elkezdi ön-maga felszabaditását. Áldást adó szertartást az okirat elkészitése után tartunk. Szeretettel és örömöleléssel.
Bíró Mónika Forrás. Civil. Egyesület. Vezetője. Rendezvény szervezője. Hálát adva istennek, isteni képességeimnek a felszínre jutásával a FÉNY TÁNCZOM-MAL a SZERETET ISTENI SUGÁR Megnyilvánulásokra.
 

igazimagyarorszag.fuzesabony-logo..jpg

 
 
 
 

Angyalok és a tudatos teremtés:
www.youtube.com/watch

 

 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.